VÄLKOMMEN

Den lilla butiken med den stora servicen

Flytten till nya lokaler är nu klar men det är fortfarande lite oordning bland delar och hyllor.

Det kommer att ta lite tid innan allting är inlagt i nya system. Det kan därför ta någon extra dag

eller två att få leverans efter beställning. Under en övergångstid ber vi om överseende med det.

____________

____________

____________

Butiken går nu in i en ny epok och blir webbutik med inriktning mot entusiastfordon. Det innebär att från och med oktober går det inte längre att besöka butiken personligen.

Fortsättningsvis blir det bara möjligt att beställa delar via hemsidan. Utbudet kommer att begränsas till reservdelar och tillbehör för äldre bilar eller entusiastbilar. Alfa Romeo, Ferrari, Lotus och Morgan är exempel på entusiastbilar.

För övriga märken skall helst första årsmodellen ha uppnått en ålder av 30 år för att hamna under fliken ”Entusiastbilar”. De delar som är till ”nyare” bilar hittas under ”Bil”.

____________

____________

____________

Den lilla butiken med den stora servicen, nu även på nätet. Här kan du hitta reservdelar och tillbehör för både bilar, motorcyklar och mopeder. Det som inte finns på hyllan kan oftast fås hem på en dag eller två.

Denna sida är under uppbyggnad och byggs ut efterhand. Så kom tillbaka ofta för att se den utvecklas samt vilka nyheter och erbjudanden som presenteras.

Reservdelar och tillbehör som presenteras på dessa sidor är sådant som finns i lager. Beträffande sökning av reservdelar via registreringsnummer vänligen kontakta butiken. Där har vi möjlighet att söka via registreringsnummer för både bil och Mc samt EU-mopeder.