Fyndsidan

Här hittar du utgående delar och tillbehör som säljs ut till nedsatt pris. Oftast minst 30 % billigare jämfört med nypris.

Denna sida är under uppbyggnad men efterhand kommer reservdelar och tillbehör som finns på lager att presenteras här på dessa sidor. Varor på fyndsidan är sådant som utgår ur vårt ordinarie sortiment varför byte av dessa inte kan göras.

Beträffande reservdelar på denna sida så kan i vissa fall fler beställas i andra fall tillverkas de inte längre. Om du hittat något men det fattas en del kontakta butiken så kan vi se om det finns fler att få tag i.

Belysning

Verktyg

Belysning

Benämning och pris

Beskrivning

Extra bromsljus. Tidigare pris: 198 kr. NU 139 kr.

Ett extra bromljus i form av en brygga med dioder. Placering i mitten av bilens bakruta. Eller varför inte på hojens toppbox? Justerbar riktning av ljuset. 12 Volt. L 230 mm, B 42 mm. H 45 mm.

Verktyg

Benämning och pris

Beskrivning

Polermaskin Artikelnr: 8-101115 tidigare pris: 279 kr NU 195 kr

En praktisk polermaskin att alltid ha med sig för bil, husvagn båt mm. Innehåller skummgummitrissa för applicering av vax eller lackregörare, polerhätta för slutpolering samt forste för att regöra fälgarna. Drivs med 12V från bilens cigarettuttag.